Stimuleren van contacten tussen directeurs van openbare ouderenvoorzieningen

Dotzorg wil als ledenvereniging de schakel zijn tussen de directeurs van openbare ouderenvoorzieningen in Vlaanderen.

Ontdek meer

Homepage

Welkom op de website van Dotzorg vzw. 

Dotzorg vzw staat voor 'Directeurs van Openbare Thuisvervangende Zorg vzw'.

Onze vereniging bestaat meer dan 30 jaar, aanvankelijk onder de naam VDOR.

Het KBO-nummer van onze vereniging is 476519626.

Directeurs van Openbare Thuisvervangende Zorg vzw

Dotzorg

Lees meer over de organisatie

Voordelen van lid worden

Ben jij een directeur van een openbaar woonzorgcentrum of heb jij een directiefunctie over één of meerdere openbare ouderenvoorzieningen? 

Dan kan jij lid worden van onze organisatie Dotzorg vzw. Door jouw lidmaatschap kan jij deelnemen aan de provinciale Dotzorg-werking met interessante studie(namid)dagen, contactmomenten met andere directeurs en verkrijg je relevante info bij de uitoefening van jouw functie. Bovendien kan je, indien nodig, door lidmaatschap ook beroep doen op rechtsbijstand. 

Neem contact op via het contactformulier of met één van onze bestuursleden en maak je spoedig Dotzorg-lid. 

Wij hopen jou alvast te mogen verwelkomen op één van onze volgende activiteiten!

Pleitbezorger openbare ouderenzorg

Dotzorg vzw treedt op als pleitbezorger van de openbare ouderenzorg. Onze organisatie verdedigt dan ook de professionele belangen van meer dan 150 leden, allen werkzaam in een directiefunctie in een openbaar woonzorgcentrum. 

Maak op deze website kennis met onze organisatie en misschien kunnen wij ook jou binnenkort verwelkomen als één van onze nieuwe leden. 

Recent nieuws

Congres Dotzorg op dinsdag 22 oktober 2024

Dit jaar is het aan het bestuur van Dotzorg West-Vlaanderen om het jaarlijkse congres van DOTzorg te organiseren. Blokkeer alvast de datum, dinsdag 22 oktober 2024, in uw agenda. Het bestuur van DOTzorg West-Vlaanderen, hoopt u alvast te mogen verwelkomen op het congres!

Vernieuwde website Dotzorg

De website van Dotzorg werd volledig vernieuwd. Maak alvast kennis van met onze nieuwe website en ons nieuw logo! In een tweede fase ontwikkelen wij een gesloten, aparte deelwebsite die enkel toegankelijk is voor onze leden.  Wij houden jullie alvast op de hoogte!